CMS

INKASSO

Skreddersydde datasystemer og dyktige saksbehandlere.

Innfordring av forfallte pengekrav.

Selv om våre enklere innfordringssystemer er meget effektive, vil vi i noen tilfeller måtte benytte oss av rettsapparatet for å oppnå gode løsninger for våre klienter. Dette gjelder spesielt i saker hvor fordringen er stor, eller at den er sikret med pant etc.

Også dette produktet er basert på at vi tar hurtig kontakt med debitor. Vi satser mye på ett godt forhold til debitor. Det er lettere å forholde seg til gode løsninger på dine vegne, når debitor har tillit til inkassator.

De resultater vi kan oppnå for deg er avhengig av dine egne rutiner. Vår erfaring viser at dets tidligere vi kommer inn i prosessen, jo bedre løsningsgrad oppnår vi for våre klienter.
Som et utgangspunkt tilbyr vi vederlagsfritt og uten forpliktelser, konsulentbistand hvor vi analyserer dine egne rutiner angående utestående fordringer.

Vi har datasystemer som kan tilpasses dine behov. Det er her verd å merke seg at våre dyktige saksbehandlere overstyrer disse prosessene. De har kun et mål for øyet: Å få inn dine penger raskest mulig. Det er først da vi får inn våre salærer. Derfor må vi være best i markedet.

Vi benytter markedets mest fleksible dataprogram for inkassobyråer, et system utviklet i samarbeid med over 40 inkassobyråer, banker og kommuner siden 1984. Systemet blir utviklet av Flexi-Soft AS . Programmet er utviklet i Delphi, og benyttes sammen med et Linux nettverk hos oss. Vårt inkassosystem er bygget på solid erfaring fra våre saksbehandlere og samarbeidspartnere over hele Norge, over de siste 20 årene.

Systemet inneholder alle tenkelige og utenkelige rapporter laget etter oppdragsgivers ønsker og behov. Prissetting og tjenester avhenger av kravtype og størrelse på hovedstol, men vi kan garantere at vi er blant markedets rimeligste samarbeidspartnere på dette feltet. Vi skreddersyr en avtale for Dere, etter at vi sammen har vurdert Deres behov.

Ta kontakt på e-post inkasso@cmsnorge.com eller telefon 32 25 06 70 for mer informasjon.